Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Бранка Ђукић директор ТАНЈУГА
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

24. 07. 2009.

Извор: Политика

Бранка Ђукић директор ТАНЈУГА

Влада Србије именовала је јуче на место директора Јавног предузећа Новинска агенција Танјуг Бранку Ђукић, главног и одговорног уредника ове агенције, саопштено је из Владе Србије.

 


Ђукић је за директора агенције постављена, први пут од оснивања Танјуга, на основу јавног конкурса. Она има дугогодишње новинарско и уредничко искуство, а од 2006. је на месту главног и одговорног уредника Танјуга.

Бранка Ђукић дипломирала је филозофију на Филозофском факултету у Београду. Највећи део њеног професионалног ангажмана везан је за Танјуг, у којем је радила као скупштински извештач, новинар политичке рубрике, дежурни уредник, уредник Спољнополитичке редакције, а потом, последњих година, обележених професионалним успоном агенције и њеним потврђивањем у регионалним оквирима, као главни и одговорни уредник.

Краће време радила је у Министарству информисања СР Југославије, у влади Милана Панића. Говори енглески.

Удата је, мајка троје деце.

Танјуг

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси