Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Сарадња са новинарима из Бугарске
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

10. 04. 2014.

Извор: Фонет

Сарадња са новинарима из Бугарске

Група новинара из Лесковца, Ниша и Димитровграда посетила је Бугарску где је са својим колегама из те земље разменила искуства о послу и проблемима са којима се новинари суочавају.

Посета је организована у оквиру пројекта "Поновно откривање: Новинарске тачке гледишта на културно-историјско наслеђе у јужној граничној области Србије и Бугарске", који је финансиран из програма Европске уније за прекограничну сарадњу.

Координатор пројекта из Бугарске Динко Драганов је рекао да је циљ посете новинара из Србије јачање сарадње и боље упознавање српске и бугарске јавности са дешавањима у суседној земљи.

Посету новинара из Србије колегама у Бугарској су организовали лесковачки Центар за демократију и развој југа Србије и новинарско удружење Балкански форум у сарадњи са Регионалним историјским музејом из Ћустендила.

Српски новинари су посетили главни град Бугарске, а обишли су и манастире и музеје у тој земљи.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси