Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Истрага о Ћурувији ускоро готова
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

10. 04. 2014.

Извор: Б92, Бета

Истрага о Ћурувији ускоро готова

Специјални тужилац за организовани криминал Миљко Радисављевић изјавио да очекује да ће истрага у случају убиства Славка Ћурувије ускоро бити завршена.

Према његовим речима, у досадашњем току истраге није било "празног хода". Такође, нагласио је он истрага је још у току и на случају убиства Ћурувије ради се врло интензивно.

"Задовољан сам досадашњим резултатима спроведених истражних радњи и очекујем да ће истрага ускоро бити завршена", истакао је он.

Сутра се навршава 15 година од убиства оснивача, власника и уредника "Дневног телеграфа" Славка Ћурувије, убијеног 11. априла 1999. испред зграде у којој је живео у Београду.

Независно удружење новинара саопштило је данас је "одавно јасно" да је ликвидација Ћурувије државни злочин за који још нико није одговарао, а председник Комисије за истраживање убистава новинара Веран Матић јутрос је подсетио да је та комисија и настала како би се решила убиства новинара.

Он је подсетио да је од формирања те комисије дошло до значајних помака у истрагама убистава новинара, а да је случај Ћурувија код тужиоца.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси