Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Бијелић: Таблоиди ми пресудили
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

10. 04. 2014.

Аутор: П. Д. Извор: Данас

Бијелић: Таблоиди ми пресудили

Функционер ДС и бивши градски менаџер Београда Александар Бијелић изјавио је да се у таблоидима води хајка против њега, да га оптужују и да му пресуђују, а да за то време није добио ниједан позив нити информацију од надлежних државних органа због наводних малверзација.

„Нема потребе да моје хапшење буде спектакуларно, да га најављују таблоиди и да ме на улици пресрећу људи са фантомкама и прете ми“, нагласио је Бијелић на конференцији за новинаре у просторијама ДС.

Он је рекао да већ годину и по дана траје припрема његовог хапшења и „провлачење кроз блато“, као и прогон председника ДС Драгана Ђиласа и целе странке.

„Све сам радио у складу са законом и редовно сам пријављивао имовину. Позивам и молим да будем последњи у низу који се у таблоидима провлачи кроз блато. Дозволите да сви буду невини док се не докаже супротно“, поручио је Александар Бијелић.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси