Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Раднички осуђује нападе на новинаре
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

08. 04. 2014.

Аутор: С. Н. Извор: Јужне вести

Раднички осуђује нападе на новинаре

Фудбалски клуб Раднички осудио је нападе на новинаре, а за предузимање мера чекаће се званично тумачење догађаја из полиције, каже председник клуба Дарко Булатовић.

Након инцидента који се догодио после утакмице Радничког и Јавора, када је помоћни тренер Радничког Владимир Прочикевић вербално и физички напао уредника спортске редакције Народних новина Душана Јоцића, председник Фудбалског клуба Раднички из Ниша Дарко Булатовић рекао је да осуђује сваки напад на новинара.

- Било какав контакт, чак и вербални, а камоли напад је нешто што иза чега ми као клуб не стојимо. То не подржавамо и у том смислу ћемо предузети одређене кораке. Осуђујемо било који вид насртаја на новинаре, поготово физички. Они морају слободно да раде свој посао. Пошто је полиција узела да испита, ми ћемо сачекати да видимо шта ће бити. Не желим да се мешамо у то. У односу на званичну информацију, клуб ће предузети мере. Ми ћемо ускоро држати седницу Управног одбора - рекао је Дарко Булатовић, председник Управног одбора Фудбалског клуба Раднички.

Напад на новинара осудила су и новинарска удружења УНС и НУНС.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси