Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Помоћни тренер Радничког напао новинара
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

07. 04. 2014.

Аутор: И. А. Извор: Блиц

Помоћни тренер Радничког напао новинара

Нишког новинара и уредника спортске рубрике „Народних новина“ Душана Јоцића напао је Владимир Прочикијевић, помоћни тренер нишког Радничког, после суботње утакмице Раднички-Јавор у Нишу.

Секција нишких спортских новинара саопштила је да је Јоцићу пришао Прочикијевић и “обратио му се дрско, а затим му ставио руку на раме, након чега су их присутни раздвојили”.

Прочикијевић је на неучтив начин питао Јоцића ко му је дао за право да објављује састав тима, да ће са њим да разговара како хоће и упитао га какве су то новине за које пише.

Ово је случај за ФК Раднички који би морао да реагује и хитно санкционише тренера који својим понашањем и бахатошћу срамоти клуб са Чаира - закључују нишки спортски новинари.

Душан Јоцић наводи да је нападнут вербално и физички и истиче да је шокиран оваквим понашањем.

За 15 година рада овако нешто ми се није догодило, напао ме је прво вербално, а затим и физички када ме је ударио у главу. Сматрам да таквој особи није место у клубу - рекао је Јоцић.

ФК Раднички до закључења броја није доставио коментар о овом инциденту.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси