Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Остаће стаклене чаше на столу
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

05. 04. 2014.

Аутор: Владимир Бојчевић Извор: Блиц

Остаће стаклене чаше на столу

Пола Србије, без сумње, биће сутра од 21 час уз “Утисак недеље”! Дуел Вујошевића и Човића изазвао је незапамћено интересовање, чак и оних који не прате спорт.

Сага која је одавно изашла из спортских оквира и која прети да кошарку у потпуности баци у други план, добиће у ауторској емисији новинарке Оље Бећковић најзанимљивији, а сви се надамо и последњи чин.

Тренер Партизана и председник ЈСД Душко Вујошевић и први човек Црвене звезде Небојша Човић по први пут ће се наћи очи у очи. Пред Ољом Бећковић је овога пута дефи нитивно другачији задатак него иначе. Водитељка “Утиска” у разговору за “Блиц” поручује гледаоцима да једино “очекују неочекивано”.

- Искрено, заиста у овом тренутку не могу конкретно да кажем: емисија ће ићи у том и том правцу. Једина истина је да не очекујем ништа, а видећемо још шта ће на крају испасти. То не може да се планира. Када су гледаоци у питању, њима са сигурношћу једино могу да поручим да ће добити оно што нико од њих не очекује! каже у свом стилу водитељка “Утиска недеље”.

Колико је тешко припремати се за њихов дуел?

- Јесте тешко, али не више од било које друге емисије. Потребно је много времена, а морам признати да припреме и даље трају.

О чему бисте волели да људи причају у понедељак ујутру?

- Што мање о мени, а што више о Човићу и Вујошевићу. Од њих највише зависи какав ће утисак људи стећи. Да ли сте размишљали да уместо у стакленим, гостима пиће послужите у пластичним чашама? - Нисам! Нема потребе за тим. Дефинитивно ће неке друге ствари избити у први план - каже Оља.

Капичић: оља да их кочи

Драган Капичић верује да ће Оља Бећковић имати кључну улогу у дуелу. - Сигуран сам да ће ДРЖАТИ ствари ПОД КОНТРОЛОМ. Ако којим случајем крену увреде, то мора да сасече. Ајде да видимо једну емисију у којој ће цивилизовано изнети аргументе, бројке и мишљења, да објасне један другом оно што их тишти, и ЗАКОПАЈУ ТЕ РАТНЕ СЕКИРЕ једном за свагда!

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси