Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Мали: Студио Б и Београд нераскидиво повезани
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

02. 04. 2014.

Извор: Мондо, агенције

Мали: Студио Б и Београд нераскидиво повезани

Председник Привременог органа Београда Синиша Мали честитао је запосленима и директору РТВ "Студио Б" Александру Тимофејеву 44 године постојања те медијске куће. Честитке упутио и Дачић.

 

Легенда "Студија Б" и Београда Душко Радовић једном је рекао да ако је имао среће да се јутрос пробуди у Београду, може сматрати да је за данас довољно постигао у животу. Тако је и са "Студијом Б." За новинара који је имао срећу да ради у овој кући може да каже да је прошао најбољу школу новинарства у Србији", нагласио је он у честитки.

"Студио Б" и Београд су, према речима Малог, нераскидиво повезани јер већ пету деценију наш град не може да се замисли без сигнала и добрих вибрација које стижу са врха Београђанке.

"Нажалост, као и многе друге праве београдске вредности и "Студио Б" је био деценијама запуштен и запостављан. Верујем да ће у наредном времену, у коме ће Београд да постане регионални центар Балкана, и "Студио Б" поново постати оно што је некада био - део свакодневног живота Београђана и један од његових симбола", истакао је он.

Председник техничке владе Ивица Дачић честитао је такође запосленима и руководству "Студија Б" 44 године постојања.

"'Студио Б' је у протекле 44 године неговао аутентичан и модеран израз који је битно утицао на развој медијских слобода и веродостојно представљање Београда и Србије. Честитам вам 44. рођендан и желим вам пуно успеха уверен да ћете остати привржени професији и истини", истиче се у честитки председника Владе Србије.

 

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси