Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Светлана Алексић мења Јовану на Пинку
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

27. 03. 2014.

Аутор: И. Палада Извор: Информер

Светлана Алексић мења Јовану на Пинку

Водитељка Светлана Алексић прешла је са РТС на телевизију Пинк. Она ће заменити Јовану Јоксимовић, која је отишла на трудничко боловање.

Светлана ће Јутарњи програм водити три пута недељно, понекад сама, а понекад у пару са Срђаном Предојевићем или Владом Станојевићем.

- Осећам се феноменално због новог пословног изазова. Драго ми је што ћу радити форму коју највише волим, а то је јутарњи програм - рекла је Светлана, не желећи да каже да ли би остала на РТС да је Александар Тијанић жив.

- То је тешко питање и не бих волела да филозофирам о тој теми. Не бих мешала своју одлуку с прераним одласком Александра Тијанића. Имали смо дивну сарадњу. Он се увек постављао професионално, уреднички. Трудио се да од свих запослених направи што боље новинаре - каже Светлана, која тврди да је колегама с телевизије на којој је радила пет година тешко пао њен одлазак. Ипак, радује се што ће се поново радити с Предојевићем.

- Срђана познајем одраније, јер смо радили заједно на РТС. И он и Влада су велики професионалци. Знам да за Станојевића многи кажу и да је једно од најлепших ТВ лица, али ја не волим тако да коментаришем колеге, јер првенствено пратим њихов рад. Он је леп и шармантан дечко, фантастично се слика и сјајно ради свој посао. Нисмо се још упознали, али се радујем нашем сусрету.

Радо ћу у емисији угостити Секу Алексић

Светлану Алексић због имена и презимена многи мешају с познатом фолк певачицом, а водитељка каже да би волела да је упозна.

- Сека и ја нимало не личимо и нису ме често мешали с њом, али сам свесна да је она прва асоцијација кад се помене моје име. Нисмо имале прилику да се упознамо, али бих волела да је угостим у Јутарњем програму телевизије Пинк. Верујем да ћемо се том приликом нашалити на сопствени рачун.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси