Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Геза о убиству Пантића
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

26. 03. 2014.

Извор: Вечерње новости, Б92

Геза о убиству Пантића

Станко Савановић Геза, који се налази у затовру у Фочи због ликвидације бошњачких цивила у јулу 1995, биће саслушан у Тужилаштву БиХ у вези убиства Пантића.

"За ово саслушање, које ће бити обављено у Тужилаштву БиХ у Сарајеву, добили смо сагласност од суда БиХ", рекао је за Новости Дубравко Чампара, тужилац Тужилаштва БиХ.

Он додаје да је "све утаначено с колегама из Тужилаштва Србије који ће га, у његовом присуству саслушати, а предвиђено је и полиграфско вештачење. 

Како Новости сазнају, Савановић ће бити испитан на околности убиства новинара тог листа Милана Пантића, које се догодило 11. јуна 2001. године на његовом кућном прагу у Јагодини и које, до дана данашњег, није расветљено.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси