Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Комеморација радницима РТС-а
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

25. 03. 2014.

Извор: Наше новине

Комеморација радницима РТС-а

Чланови породица, представници градске власти и јавног медијског сервиса положили су венце на спомен-обележју „Зашто“, подигнутом у спомен на погинуле раднике Радио-телевизије Србије.

Мајка једног од погинулих радника РТС-а Жанка Стојановић изјавила је Танјугу да нико у Србији нема одговор на питање зашто су и коме биле потребне хиљаде жртава, укључујући оне које су страдале у бомбардовању тадашње државне телевизије.

Члан Привременог већа града Београда Андреја Младеновић, који је положио венац у име градске власти, рекао је да је Србија успела да обнови већи део објеката и инфраструктуре уништене у бомбардовању, али да се никада не могу надокнадити животи.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси