Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Не лажите, докажите
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

25. 03. 2014.

Аутор: Драган Ј. Вучићевић Извор: Данас

Не лажите, докажите

Поводом колумне Наташе Б. Одаловић „Муве (по Сартру)“ (Данас, 21. март, 2014)

 

Многопоштована и надасве угледна колегиница Наташа Б. Одаловић у својој колумни претенциозног наслова „Востани Сербие“ потрошила је у петак читав повелики стубац Данаса на мене, малог, сиромашног новинара из Ивањице, што ми, јелте, даје за право да јој овде и данас одговорим.

Елем, пита се госпођица Б. Одаловић откуд то да се недостојни ја појављујем и по српским телевизијама говорим шта мислим (!?); чуди се колегиница како сам то постао „кључна медијска фигура“, а више пута сам од стране ње и њених истомишљеника проглашаван за „бруку професије“; подсећа славна колумнисткиња да ме је еминентни Југослав Ћосић оптужио као саучесника, јербо сам „примао новац од Земунаца да пишем против Ђинђића“(!?); и на крају закључује преподобна Н.Б.О. да сам ја у ствари само „нуспојава“ коју би, набацује, требало забранити, укинути, отерати што даље од било каквих медија.

Прво, госпођице Б. Одаловић, да ти се захвалим на комплименту. Стварно нисам знао да сам „кључна медијска фигура“. Друго, уважена Наташа, то што ме ти и теби слични у анкети Лекићевог билтена сваке Нове године проглашавате за „бруку професије“, то је моје највеће, животно признање. Треће, то што је Југослав Ћосић за патриотише цајтунг „Блиц“ и њихов подгузни подлистак „Ало“ рекао да сам узимао паре од Земунског клана, да бих медијски спремао убиство Ђинђића, то је страшна, смрдљива, одвратна лаж за коју ће Ћосић, пре или касније, платити милионску одштету! Југослав за сада јуначки избегава суд, али ускоро ће морати или да докаже да сам саучествовао у убиству Ђинђића, или да милионску одштету уплати на рачун Дома за децу и младе ометене у развоју у Сремчици.

Ти то, госпођице Б. Одаловић, знаш, али можда неко од читалаца сумња, па да поновим: Никада у животу, али баш никада, нисам се чуо, видео, разговарао, разменио мејл или било какву посредну или непосредну поруку са било ким од чланова Земунског клана! Следећи пут, Наташа, кад покушаш да поновиш ову смрдљиву лаж, моји ће те адвокати терати до судњега дана, све док масно не платиш за њу.

Аутор је главни уредник и власник Информера

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси