Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Вукадиновић: Владајуће странке доминирале медијима
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

17. 03. 2014.

Извор: Бета

Вукадиновић: Владајуће странке доминирале медијима

На изборни резултат странака владајуће коалиције утицали су њихова непропорционална заступљеност у медијима, разједињеност опозиције и љутња грађана на претходну власт, изјавио је данас политички аналитичар Ђорђе Вукадиновић.

 

"У медијима су владајуће странке биле заступљене доминантно и преко границе доброг укуса. Они који не користе интернет и прате само штампане и електронске медије, нису ни имали могућност да објеткивно и критички просуде о политичкој понуди", рекао је Вукадиновић за агенцију Бета.

Он је оценио да изборни резултати Српске напредне странке (СНС) и Социјалистичке партије Србије (СПС) показују да су грађани "у глобалу задовољни курсом претходне Владе, или макар нису озбиљно разочарани", и да се још надају да ће те странке испунити обећања.

Можда је најважније то што су опозиционе странке - и грађанске и националне, наступиле разједињено и посвађано, и више међусобно полемисале него што су хтеле и смеле да се баве критиком власти, указао је Вукадиновић.

 

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси