Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Тегелтији прете: Свашта ћу открити после избора!
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

15. 03. 2014.

Аутор: Дарко Љубеновић, Александар Црномарковић Извор: Наше новине

Тегелтији прете: Свашта ћу открити после избора!

Дугогодишњи новинар СОС канала и аутор емисија „Зона прес“ и „СОС кош„ Владан Тегелтија у последње време озбиљно размишља да оконча медијску каријеру јер, како је рекао за Наше новине, не жели да служи за поткусуривање одређених појединаца и политичких партија.

Увек говорим оно што мислим

- Не желим да служим за политичка препуцавања иако у тај контекст покушавају да ме ставе. О свему ћу искрено и тотално отворено говорити после избора. Сачекаћу да се неке ствари заврше па ћу онда изнети свој проблем јавности. Колико год неки покушавали да ме ставе у контекст неке политичке партије, то нећу дозволити. Остаћу уздржан, а када се цела ова гунгула око избора заврши, изнећу и своју истину - рекао је за Наше новине Владан Тегелтија, који константно добија претње, а прете чак и његовој деци.

Искусни кошаркашки новинар је додао и то да ће се повући ако људи мисле да ће то решити све проблеме у Србији.

- Цео живот сам посветио кошарци и ако сам ја највећи проблем у овој земљи, онда ћу се повући, али мислим и верујем да овде има много већих проблема него што сам ја. Увек говорим оно што мислим, али то данас изгледа није најпаметнија ствар. Добро сам, и даље сам у кошарци и у својој емисији. Ако нешто буде требало, Наше новине су прве којима ћу то јавити, да заштите мене и моје најближе - јасан је Тегелтија.

Не желим да због мене испашта породица

Владан је истакао и то да неће да трпети претње и уцене.

- Не желим да због мене испашта моја породица или колеге са СОС канала. Имам синове који тренирају кошарку и старијем су претили неки навијачи. Ниједног тренутка нећу дозволити да им безбедност буде угрожена због мене. Још нисам донео коначну одлуку да ли ћу остати у новинарству или ћу се окренути нечем другом - поручио је Тегелтија.

Звездаши због Тегелтије покренули акцију против СОС канала

Владан Тегелтија се иначе већ годинама налази на мети навијача Црвене звезде, који му замерају на његовом извештавањима. „Делије“ сматрају да фаворизује Партизан, а због тога су на бројним интернет форумима покренули акцију „Искључи СОС канал, укључи мозак“.


Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси