Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Ољи Бећковић “Југ Гризељ”
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

15. 03. 2014.

Аутор: АГ. Извор: Наше новине

Ољи Бећковић “Југ Гризељ”

Ауторки емисије „Утисак недеље“ и новинарки продукцијске групе „ТВ Мрежа“ Ољи Бећковић уручена је награда „Југ Гризељ“ за 2013. годину.

Добитница престижног новинарског признања које се додељује за највиша достигнућа у истраживачком новинарству истакла је да ову награду прижељкује од самог почетка емитовања емисије „Утисак недеље“, констатујући да је, с обзиром на друштвени тренутак, дошла у прави час.

- Награда је дошла, што се новинарства и охрабрења тиче, у прави час, у моменту када се чини да сутра може свако од нас да нестане без икакве реакције јавности. Она је подсећање и охрабрење свима онима који би волели да нас укину - рекла је Бећковићева.

Коментари (1)

Остави коментар
нед

16.03.

2014.

anonymous [нерегистровани] у 08:39

ШАРАЈ МАЛО

Ољи све честитке за још једну заслужену награду, али и препорука да за "Утисак недеље" саговорнике убудуће не тражи само у Београду јер паметних људи има широм Србије.Овако неки аналитичари, политичари, представници невладсиних организација и други, а сви из престонице, инфлаторно се појављују у њеној емисији, што"Утиску" понекад озбиљно обара рејтинг.Дакле, у избору гостију и саговорника шарај мало Оља и по Србији!

Одговори

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси