Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Изгорела емисиона техника
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

13. 03. 2014.

Извор: Дневник, Танјуг

Изгорела емисиона техника

Комплетан емисиони систем Телевизије К-25 из Оџака, смештен у Раткову, изгорео је у пожару који се догодио у ноћи између уторка и среде, саопштила је јуче та медијска кућа.

Власник ТВ „Канал 25” Владимир Павловић изјавио је да материјална штета износи око 5.000 евра, и изразио сумњу да је пожар подметнут.

– Полиција је обавила увиђај и утврдиће узроке пожара – рекао је Павловић, и напоменуо да не жели да се меша у рад надлежних органа, али да се то десило у јеку предизборне кампање и да се у последње време, без разлога, „дигла велика прашина око Телевизије К-25”.

Павловић је истакао да је емисиони систем у Раткову имао „термичку заштиту и комплетан систем осигурача, који аутоматски реагују у случају преоптерећења на инсталацијама”, наведено је у саопштењу.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси