Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Решити односе са штампаријом
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

12. 03. 2014.

Извор: Вечерње новости

Решити односе са штампаријом

Синдикат новинара „Новости“ упутио је отворено писмо Влади Србије, у коме захтева да Влада одмах заустави даље финансијско урушавање и спречи гашење Компаније „Новости“, у којој је запослено 460 радника.

Према ставу Синдиката, то је обавеза Владе, јер држава има већинска управљачка права у Компанији Новости и својим нечињењем директно је и искључиво одговорна за изузетно тешку финансијску ситуацију у којој се налазе и фирма и запослени.

Синдикат од Владе Србије захтева да реши спорна питања са Штампаријом Борба, која оптерећују пословање „Новости“ и угрожавају материјални положај запослених.

- Тражимо, такође, да јавност коначно буде обавештена ко је стварни власник „Вечерњих новости“ - наводи синдикат.

Коментари (3)

Остави коментар
сре

12.03.

2014.

JSL [нерегистровани] у 17:00

Sve unististe

Sta je novo rukovdstvo uradilo u proteklih 1o meseci? Nista. Uvuklo nas je u jos vece probleme. Tirazi svih izdanja su u padu. Sport je - devastiran. Necinjenje gl.od.ura Dmitrovica je gore od bilo kakvog cinjenja. A usrecio nas je i sa Zurovcem kao izvrsnim direktorom...

Одговори
сре

12.03.

2014.

anonymous [нерегистровани] у 13:58

Glodur

Pa zar Dmitrovic pre 5 meseci na ovom istom mestu ne rece "desilo se cudo, nezapamceno u istoriji novinarstva, da je prodajna cena skoccila, a da uprkos tome raste tiraz"? Ili svakog "cuda" tri dana dosta?

Одговори
сре

12.03.

2014.

anonymous [нерегистровани] у 13:55

ha ha ha

Prvo kazete da je drzava vecinski vlasnik i trazite joj pare sta li, a onda sre pitate ko je vlasnik...ha ha ha...kakave veze sve to ima sa novinarstvom...

Одговори

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси