Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Демократе Ужица се жале Девенпорту
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

12. 03. 2014.

Аутор: В. Л. Извор: Блиц

Демократе Ужица се жале Девенпорту

Демократска странка затражиће од Европске комисије да режиму укаже да су медијски линч и вандалски насртаји на политичке неистомишљенике недопустиви у модерном свету.

Ово је изјавио потпредседник ДС Јован Марковић који ће данас упутити писмо Мајклу Девенпорту, шефу Европске комисије у Србији. Марковић наводи да ће се ЕУ амбасадору обратити као потпредседник странке, председник ужичког одбора ДС и бивши градоначелник Ужица.

У последњих годину и по, нарочито у време изборне кампање, очигледан је покушај режима да ДС оптужи за све што је лоше у друштву.

Ко не мисли као Александар Вучић изложен је таблоидизацији и блаћењу, често и хапшењу без икаквих основа, наводи Марковић.

У писму Девенпорту Марковић указује и на покушај паљења просторија ДС у Ужицу „које држава није осудила“, те каменовање страначких канцеларије у Тополи и Пожаревцу чији су виновници и даље непознати.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси