Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Нисмо “зажутили” Б92
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

10. 03. 2014.

Аутор: А. Јовановић Извор: Информер

Нисмо “зажутили” Б92

Звезда серије „Жене са Дедиња“ тврди да њена емисија не вређа интелигенцију публике, већ нуди одмерену дозу информативе и одличне забаве.

 

Глумица Анђелка Прпић, водитељка „Булевара у пет до пет“, каже да телевизија Б92 никог не покушава да заглупи том емисијом.

На коментаре неких колега и дела публике да је наступила „булеваризација“ Б92, звезда серије „Жене са Дедиња“ објашњава да та емисија не кокетира са „жутилом“ већ да, напротив, нуди пажљиво одмерену дозу информативног садржаја и забаве.

- Булеваризација у том контексту није могућа, јер не живимо у Њујорку ни у Паризу, већ у Србији. Обраћамо се и онима који нас гледају ван Београда и трудимо се да људима дајемо разлог да накратко забораве лажна обећања, дугове које имају и безизлаз у ком су се нашли. Мислим да „булеваризацијом“ никог не заглупљујемо, а нудимо праву дозу информативно-забавног програма.

Како сте се снашли у емисији „Булевар у пет до пет“?

- Осећам се „снађено“. Радује ме свакодневни одлазак на Б92, а то ми је важно. Забављамо се припремајући емисију и надам се да се та добра енергија преноси и на гледаоце.

Чини се да се ви и Милош Урошевић добро забављате у емисији?

- То је најбитније и пресудно за доношење одлуке при прихватању неког посла. Милош и ја смо једини у тиму испред камера и неопходно је да будемо уиграни, да се брзо разумемо, допуњујемо, једно друго насмејемо.

Да ли је бољи „Булевар Б92“ или „Булевар у 5 до 5“?

- Шта год да је боље - добро је, јер ми смо једна редакција и свачији неуспех био би неуспех свих нас. Тако да је и успех заједничка заслуга.

Који вам је највећи лапсус у емисији досад?

- Верујем да неко ко редовно прати емисију има позамашан списак мојих лапсуса. Битно је да смо грешке свесни и да је не понављамо. Надам се да гледаоци имају довољно разлога да нам неке грешке и опросте.

Да ли то што водите „Булевар“ значи да се више нећете враћати „Женама са Дедиња“?

- „Жене са Дедиња“ и Чарну ни за шта на свету не бих напустила! Волела бих да се сниме и четврта и пета сезона, јер ми се чини да публика жели да се дружи с тим ликовима.

„Жене са Дедиња“ на чекању

Трећа сезона серије „Жене са Дедиња“ снимљена је прошле године, али још није емитована.

- Трећа сезона би требало да се емитује на Првој ТВ, али не знам када. Постоји сценарио и за четврту и пету сезону, али не знам да ли ће бити снимљене - каже Анђелка.

 

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси