Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Радуловић: Цензура као у деведесетим
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

10. 03. 2014.

Извор: Политика, Фонет

Радуловић: Цензура као у деведесетим

Носилац листе „Доста је било” Саша Радуловић саопштио је јуче да у предизборној кампањи постоје озбиљне неправилности у погледу заступљености странака у медијима.

 

„Овакав ниво цензуре није виђен од времена деведесетих, када је једна странка са својим коалиционим партнерима, који су и данас на власти, контролисала све информативне садржаје”, оценио је Радуловић.

„Изгледа да је дух министра информисања остао заробљен и у новом, европском Александру Вучићу. Позивам га да победи своје недемократске пориве и омогући слободне медије у слободној Србији”, нагласио је Радуловић.

Радуловић је поручио и да је главни проблем Србије партијски паразитски систем који је убија.

„Паразитски систем који су изградиле политичке странке убија Србију”, оценио је Радуловић, напомињући да тај систем кошта милијарде евра годишње. Радуловић сматра да је на челу тог система Александар Вучић, који не жели да га демонтира. Он није направио тај систем, већ га је наследио од Бориса Тадића. Међутим, он га сада води, напоменуо је Радуловић.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси