Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Велики ТВ трансфери- само у насловима таблоида
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

08. 03. 2014.

Аутор: Мери Билић Извор: Политика

Велики ТВ трансфери- само у насловима таблоида

Међу причама о старлетама, естрадним разводима и изјавама звезда „Гранда”, значајно место у таблоидима и полуозбиљним новинама и часописима заузимају вести о великим трансферима телевизијских звезда које су наводно похрлиле са једне телевизије на другу у потрази за атрактивнијим емисијама и већим платама.

То су већином чисте неистине. Стара је вест да су на Телевизију Нова са ТВ Б92 прешли Славко Белеслин и Александар Миладиновић, а на тој телевизији однедавно емисију „Избори 2014” води Ненад Зорић, којег се гледаоци сећају из времена када је на РТС-у био у екипи „Ока”.

Све гласине о томе да Оља Бећковић са својом ауторском емисијом „Утисак недеље” прелази на ТВ Нова демантовале су обе стране, уз напомену да никада није било ни разговора о томе. Занимљиво је да су готово сви узели здраво за готово „вест” да је Маја Николић напустила „Јутарњи програм” РТС-а и отишла на ТВ Прва где ће наводно водити шоу-програм „Плес са звездама”.

Али не само да ће ову забавну емисију водити Ирина Радовић и Алекса Јелић, него је Маја Николић и даље на РТС-у, али на годишњем одмору. На јавном сервису је било говора о томе да ће она почети да води нову емисију „Недељно поподне”, али у сваком случају њен годишњи одмор се завршава у понедељак, па постоји вероватноћа да ће се са гледаоцима поново дружити у „Јутарњем програму”.

Слично је било и са „провереним податком” да Наташа Миљковић одлази са РТС-а. Невероватно је да ме новинари питају да ли одлазим на другу телевизију, ја им кажем да то није истина, а онда сутрадан у наслову тих дневних новина прочитам „Наташа прелази на...”, каже нам Наташа Миљковић.

Једнако је нетачна информација и да је Јелена Алимпић-Бачић постала део ТВ Нова, а од свих „великих трансфера” само је Бојана Јанковић са ТВ Пинк прешла на ТВ Прва и постала део водитељског тима емисије „Тачно 1”, а Ива Смиљанић, такође чедо ружичасте телевизије, води „Ексклузив”...

Маја Жежељ није више презентер „Дневника” РТС-а већ је на новој адреси – на ТВ Н1, регионалном каналу који ће од пролећа емитовати целодневни информативни програм, а уредник Информативног програма биће Југослав Ћосић, доскорашњи новинар Б92.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси