Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  РРА и данас без одлуке, Коперникус и ТВ Нова настављају борбу за фреквенцију
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

26. 02. 2014.

Извор: Танјуг

РРА и данас без одлуке, Коперникус и ТВ Нова настављају борбу за фреквенцију

Савет Републичке радиодифузне агенције на данашњој седници поново није донео одлуку о додели националне фреквенције, пошто су по четири гласа добиле телевизија Коперникус и телевизија Нова, док је један листић за гласање остао незаокружен, изјавио је за Танјуг заменик председника Савета РРА Горан Караџић.

Он је рекао да одлука о додели фреквенције није донета, пошто је за то било потребно да једна од телевизија добије пет гласова.

Караџић је објаснио да учесници у конкурсу сада имају право на приговор након добијања решења и онда ће Савет то разматрати.

- Ако пропадне и овај други конкурс, не знам колико је реално да се распише трећи и о томе ћемо се посаветовати са другим државним органима, медју којима су РАТЕЛ и Министарство телекомуникација - рекао је Караџић.

Конкурс за националног емитера је расписан октобра прошле године, био је отворен до 30. децембра, а једини заинтересовани биле су телевизије Нова и Коперникус.

 

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси