Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Палма прошао полиграф, Чеда неће да одговара!
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

19. 02. 2014.

Аутор: Б. Јеловац Извор: Ало!

Палма прошао полиграф, Чеда неће да одговара!

Драган Марковић Палма, лидер Јединствене Србије, јуче је прошао полиграфско испитивање у вези са околностима убиства јагодинског новинара Милана Пантића које је радио на сопствени захтев у седишту Управе криминалистичке полиције у Београду.

Полиграф је показао да Марковић нема ни директна ни индиректна сазнања о убиству, након чега је лидер ЈС-а позвао лидера ЛДП-а Чедомира Јовановића, који га је и довео у везу са тим убиством, да сад лепо и он иде на полиграф и одговори на питања у вези са земунским кланом. Јовановић, међутим, није „узвратио“ на овај позив, већ је из ЛДП-а саопштено да ће поводом лакрдијашке злоупотребе полиције у вези са полиграфом „Дачића сменити 16. марта, а 17. марта полицију довести у ред“.

Препуцавања су почела након Јовановићеве изјаве да је Марковићу увек непријатно када се помене убиство дописника из Јагодине, због чега је Марковић одмах тражио да обојица оду на полиграф и одговарају на сва питања о ономе што су до сада радили.

Полиграф је показао да немам везе са тим оптужбама и зато сада позивам Чеду да оде на полиграф да одговори на питања која сам му поставио. Он је мени поручио да ћу кад дође на власт у затвору вежбати за „Прајд“. Он никада неће доћи на власт и по свему судећи сам је годинама вежбао за „Прајд“, па су му очи изашле из главе и мало полазе напред.

Зато му поручујем:  „Чедомире, одазови се лепо на полиграф да Србија види ко си шта си радио протеклих година“  каже Марковић за „Ало!“ и додаје да ће због „изнетих лажи и оптужби тужити лидера ЛДП-а и тражити огромне паре, које ће све до задњег динара уплатити као помоћ породицама чија се деца лече од наркоманије“.

На питање да ли ће Јовановић урадити исто и отићи на полиграф, у ЛДП-у нису дали директан одговор, већ су одговорили саопштењем из којег је ипак јасно да неће.

Медијска кампања МУП-а Србије, који се уместо сопственим послом бави манипулацијом, настављена је овим полиграфским испитивањем. Јагодински олимпијац прошао је, како се хвали, „непристрасну“ коалициону полицијску процедуру... А није проблем само Палма. Палма је последица полиције такве каква јесте, а неспособна полиција је само појавни облик политике свог министра Ивице Дачића, који покушава да скрене пажњу са саслушања сопственог шефа кабинета Бранка Лазаревића и са уништавања Србије деведесетих и уназад десет година - саопштили су из ЛДП-а.

Питања за Јовановића

Марковић је тражио да Јовановић на полиграфу одговори на питања - зашто је одлазио у затвор код Душана Спасојевића Шиптара и Милета Луковића Кума, да ли је у том случају био адвокат или рођак, зашто је одлазио на базен у дворишту куће у Шилеровој у Земуну, ко је дао налог да се кућа сруши, ко је дао налог да се убију Спасојевић и Луковић, где су паре од отмица и од других прихода које су узели Шипатар и Кум, зашто га чувају полицајци и приватно обезбеђење и од кога, како је одједном постао тако велики предузетник, као и где су студенти који су са њим шетали на демонстрацијама, како су они остали без посла, а он постао један од најбогатијих људи у Србији.

 

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси