Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Драган Марковић на ТВ Палма угостио вођу хомосексуалаца!
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

08. 07. 2009.

Извор: Прес

Драган Марковић на ТВ Палма угостио вођу хомосексуалаца!


БЕОГРАД - Председник Геј-лезбијског инфо-центра Предраг М. Аздејковић  гостовао је у понедељак на телевизији Палма плус председника Јагодине и лидера Јединствене Србије Драгана Марковића Палме. Ништа чудно, да Марковић није жестоко критиковао хомосексуалце у време усвајања Закона против  дискриминације. Палма је тада говорио да нема ништа против да неко буде педер, али има  против тога да показује ту настраност.

 - Нек педери иду тамо негде, нек се затворе и раде шта хоће, а не да ми  иду около и свашта раде наочиглед других. Зар ми њима треба да дозволимо да  сутра праве хомосексуалне представе?! И да све то наша деца гледају? А ми остали  да пазимо да нас не оптуже за дискриминацију?! И да послодавац не сме ништа  да каже запосленом који на послу јавно испољава своју хомосексуалност! Шта  још... - говорио је Палма.

Међутим, Драган Марковић није ни знао да му је председник удружења хомосексуалаца гостовао на телевизији.

 - Ко? Предраг Аздејковић? Први пут чујем. Не знам за то, не бавим се телевизијом, али нема везе, нека је био гост - рекао нам је Палма.

 С друге стране, Аздејковић каже да је његово гостовање на ТВ Палма плус велики корак, нарочито ако се зна да је Аздејковић у време расправе о  Закону против дискриминације штампао нашминкани Палмин постер, због чега се  касније извинио.

 - Био сам изненађен када сам добио позив за ово гостовање. Нисам знао да  ли је Марковић био обавештен да долазим, претпостављам да јесте, јер ово је  ипак његова телевизија. Ово је велики плус и за Марковића, ако овако настави, учланићу се у његову странку - каже Аздејковић.

 Удружење хомосексуалаца поздравило је промену у политици и ставу Драгана Марковића Палме, који „сваким даном све више показује приврженост  европским вредностима толеранције и поштовању људских и мањинских права“.

А. М.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси