Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Утицај онлајн медија
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

06. 07. 2009.

Извор: Блиц

Утицај онлајн медија


Конференција о утицају онлајн медија на креирање новог друштвеног амбијента биће одржана у Београду, 13. јула, а на њој ће о својим искуствима говорити и Аријана Хафингтон, власник и главни уредник „Хафингтон поста”, најутицајнијег политичког портала у САД.

„Хафингтон пост” је недавно проглашен за најпосећенији сајт у овој области у САД, дневно има 3,5 милиона посетилаца и за четири године израстао је у фактор креирања јавног мњења интелектуалне елите и широке јавности у САД.

АријанаХафингтон је онлајн предузетник, публициста, интелектуалац и медијски визионар грчког порекла. Дипломирала је на Кембриџу, где је и магистрирала у области економије, а објавила је 12 књига са значајним тиражом, од којих су неке бестселери.

Како је најављено, госпођу Хафингтон примиће председник Борис Тадић. Она је, иначе, демократа и дугогодишњи пријатељ и подршка америчком председнику Бараку Обами. „Фајненшел тајмс” ју је у марту ове године уврстио у групу 50 светских лидера промена, заједно са Обамом, француским председником Николом Саркозијем, премијером Русије Владимиром Путином и немачком канцеларком Ангелом Меркел.

Д. П. В.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси