Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Дописништво РТС-а јуче обележило јубилеј
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

06. 07. 2009.

Извор: Данас

Дописништво РТС-а јуче обележило јубилеј


Пирот - Дописништво РТС-а у Пироту јуче је обележило 40 година телевизијског извештавања из овог региона и две деценије постојања Дописништва националне телевизије у овом граду.

Шеф Дописништва РТС-а Маја Мијалковић каже за Данас да је пре четири деценије трофејном војном камером заплењеном у Првом светском рату послата прва вест и ТВ слика из овог града.

- Дописништво је имало неколико фаза у свом раду, било је турбуленција и тешких времена. Екипа која сада ради је мала и млада и наметнули смо се својим радом и квалитетом. Свакодневно смо присутни у информативном програму РТС-а. Дописништво нема своје просторије. Од 2003. смо линком повезани са Београдом, а пре три године смо добили и нову дигиталну опрему - каже Мијалковићева.

З. П.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси