Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Објављују информације које политичари крију од грађана
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

29. 06. 2009.

Извор: Блиц - Србија

Објављују информације које политичари крију од грађана


У Неготину одржан скуп блогера

О блогу као савременом и у последње време веома популарном начину интернет комуникације, повезивања људи и пласирања информација, Неготинцима окупљеним на првом скупу љубитеља блога „Блогоспхера 09” говорили су искусни аутори из Бора и Неготина који већ неко време своје мисли и идеје размењују путем блогова.

Скупу је присуствовало тридесетак љубитеља блога, а гости из Бора, града карактеристичног по великом броју врло популурних блогова преносили су своја искуства о овом занимљивом хобију или послу. Борски блогери који на интернет медијском небу Србије ван Београда, по броју и љубитељима које окупљају, важе за најбројније Неготинцима су кроз конкретне примере објаснили су моћ овог медија.

- Управо блогери и дописници су заслужни што је општинска власт у Бору морала да одустане од енормно скупих концерата Здравка Чолића и Жељка Јоксимовића. Без икаквих масовних окупљања и нереда, дигли смо на ноге цео Бор само објављивањем на блогу уговора са ценом која је требало да се исплати из општинског буџета. Та информација је прострујала кроз читав град, коментари су били више него поражавајући по општинску власт, тако да су на крају концерти одложени - објашњава Зоран Станковић, алијас Раиндог, аутор блога “Опстинабор”.

- Наравно да има претњи од стране власти, али ми се држимо заједно и недозвољавамо да неко заустави и поремети наш рад - поручили су борски блогери.

С. Јурасовић

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси