Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Данас јубилеј Радио Београда 202
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

29. 06. 2009.

Извор: Преглед

Данас јубилеј Радио Београда 202


Први прави модерни урбани радио програм у бившој Југославији, популарна „Двестадвојка“ Радио Београда, прославиће данас и сутра 40 година рада.

Данас у 19 часова, на платоу испред „Политике“, код Радијске чесме, биће отворена „Изложба звука“ на којој ће на потпуно нов и оригиналан начин бити представљене неке од емисија које су обележиле цетири деценије радија „202“.

Реч је о емисијама „Драгстор озбиљне музике“, „Круг 202“, „Индекс“, „Индексово радио позориште“, „Београдско летње препоподне“, „Хит“, „Озон“, „Посело“, али и акције „Улица отвореног срца“, „Види радио у излогу“, „Мој сточић“, „Бебе на БИТЕФ-у“ и многе друге.

Изложба је конципирана тако да се у амбијенту „дневне собице“ могу погледати и „послушати“ слике са снимања емисија. У уторак, у 17часова, у Радио Београду биће отворена нова изложба „Мој сточић“, а биће и организована хуманитарна продаја предмета деце ометене у развоју.

Тањуг

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси