Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Гру претио Куриру
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

25. 05. 2009.

Извор: Курир

Гру претио Куриру


Чланак под називом "Данице, хоћеш ли прогледати", који је 20. маја објављен у нашим новинама, поприлично је разљутио главног актера приче, репера Далибора Андонова Груа. У тексту се, наиме, наводи како је Гру примећен на сплаву "Фристајлер" у загрљају непознате девојке, што документује и фотографија објављена уз чланак. Гру је у суботу увече, на истом месту, поново срео новинара Курира Далибора Катића, те као из топа осуо салву претњи и увреда на рачун њега и дневног листа Курир.

- Како вас није срамота да пишете такве ствари, ја сам ожењен човек! Зар моја жена треба да се стиди да оде у продавницу? Бацићу и тебе и уреднике у воду, не треба ми суд, ја ћу вам пресудити по кратком поступку - урлао је Гру.

Видевши да његове претње нису узнемириле новинара Курира, репер је још више побеснео и са претњи прешао на псовке...

Након свега поставља се питање - одакле право некоме ко се сваке недеље може видети у друштву друге девојке, и ко својим швалерацијама пуни дневне и недељне листове, да се дрзне и прети било коме, нарочито ако је "спорни" чланак поткрепљен фотографијама?!

Репер ће данас бити пријављен полицији и против њега ће бити поднесена кривична пријава, па ће прича, по свему судећи, добити епилог на суду, а будући да је инциденту присуствовао велики број сведока, за суд то неће бити тежак задатак. Елем, уколико претње долазе од неког кога је сажвакало време, и ко је на кратко васкрсао у ријалити шоу, шта ли могу очекивати колеге које се баве криминаломи знатно озбиљнијим друштвеним и политичким темама?

Д. Трипић

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси