Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Хомбах: С Тијанићем о парама ни реч
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

14. 05. 2009.

Извор: Дневник

Хомбах: С Тијанићем о парама ни реч


Поводом навода директора РТС-а Александра Тијанића да му је Хомбах понудио да за 1,5 милион евра руководи медијима у Србији у којима ВАЦ има удела, преносимо изјаву Бода Хомбаха, копредседника медијске групације ВАЦ, који каже да се тачно сећа сусрета с Тијанићем:

– Ја сам господина Тијанића први пут срео 19. маја 2005, измеђ у 20.30 и 23.45 сати, и након тога никад више нисам разговараос њим. Тад је господин Суботић, који је у то време био наш пословни партнер у “Футури плус”, повео господина Тијанића на вечеру у Дизелдорф. Имао сам утисак да су ова два господина пријатељи и господин Тијанић ми је током разговора објашњавао да ми као ВАЦ код “Политике новина и магазина” све погрешно радимо. О парама није било речи! – наводи Хомбах.

Он се присећа и да је то било пријатно вече и да је с Тијанићем размењивао заједничка искуства из времена када су били министри у владама својих земаља.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси