Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  DigiTalk Media Days у Нишу: О дигиталним трендовима и одрживости медија
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

24. 10. 2024.

Извор: vreme.com

DigiTalk Media Days у Нишу: О дигиталним трендовима и одрживости медија

Бројни претставници медијске индустрије окупиће се на Digitalk Media Days догађају у нишком хотелу Tami Residenceод 24. и 25. октобра.

Међу учесницима ће бити медијске агенције, технолошки партнери, издавачи, новинари, оглашивачке мреже, консултанти и људи који обликују медијску слику у Србији и региону.

Током Media days догађа биће речи о актуелним темама са којима се већина медија данас бори. Нагласак ће бити стављен на дигитално оглашавање, изградњу и монетизацију заједнице, цонтент маркетинг, нове медијске формате и алтернативне изворе финансирања.

Посебно, нагласак ће бити стављен на примену вештачке интелигенције у медијима и начинима на које се АИ може најквалитетније искористити.

Од предавача на Media Days вас очекују Лазар Човс (BBC), Стефан Марковић и Анђела Јовановић (ЦИНС), Александар Петковић (ФМК и WMG), Дарко Димитријевић (Гораждевац), Александар Ашковић (стручњак за Јутјуб оптимизацију), Марко Живковић (TikTok Ads за Србију), као и представници Енергетски Портал, DirectMedia, MediaHouse, МДИФ и други.


Иза DigiTalk приче стоји већ добро позната екипа коју чине, Иван Минић, Владимир Ковач и Витомир Огњановић.

Овај тројац је, према старом обичају, припремио квалитетан и разноврстан садржај који, поред корисних информација, након предавања, обухвата занимљиву забаву за учеснике кроз дегустацију квалитетних вина и ракија и традиционалну журку.

DigiTalk Media Days се организује по четврти пут и претставља плод 18 година изградње заједнице које је започело 2006. године баш на ИТ семинару у Нишу. Овај догађај је прилика за умрежавање и усвајање савремених пракси које унапређују квалитет и одрживост независног новинарства у дигиталном добу.

Више информација о овом догађају можете сазнати на званичном DigiTalk сајту.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси