Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  МИТ: Kонсултације са медијима
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

23. 08. 2024.

Извор: ФоНет

МИТ: Kонсултације са медијима

Министар информисања и телекомуникација Дејан Ристић, власник дневног листа "Ало" Саша Благојевић и главни и одговорни уредник тог листа Василије Паповић оценили су на данашњем консултативном састанку да је потребно да се уложи додатан напор свих актера на медијској сцени како би био обезбеђен континуиран и сталан развој у тој области.

Kонсултативни разговори које Министарство информисања и телекомуникација обавља са челницима дневних листова са националном покривеношћу већ су одржани са директорима и/или главним и одговорним уредницима дневних листова "Политика", "Вечерње новости", "Kурир" и "Данас", саопштило је Министарство.

Током разговора разматране су теме од посебног значаја у области јавног информисања, и назначени неки од могућих механизама за отклањање изазова са којима се суочавају медији, професионална медијска удружења и медијски посленици.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси