Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Реаговање РТВ Сантос: Нисмо знали да је портал Цвет на Тиси регистрован на нашој адреси
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

04. 07. 2024.

Аутор: zrenjaninski.com Извор: zrenjaninski.com

Реаговање РТВ Сантос: Нисмо знали да је портал Цвет на Тиси регистрован на нашој адреси

РТВ Сантос је реаговала на текст који је објављен на информативном порталу zrenjaninski.com.

У тексту под називом „Сантос и портал за који многи нису ни чули налазе се на истој адреси и добили су паре од државе“ на овом проталу објављена је информација да је седиште портала Цвет на Тиси, за који многи Зрењанинци никада нису ни чули, а камоли се преко њега информисали, на истој адреси на којој и РТВ Сантос.

На ове наводе реаговали су из РТВ Сантос и редакцији послали обавештење које је потписала директорка ове медијске куће Дубравка Поповић.

„У тексту на вашем порталу под називом „Сантос и портал за који многи нису ни чули налазе се на истој адреси и добили су паре од државе“ дошли смо до информације да је Цвет на Тиси регистрован на нашој адреси. Пре тога, ову информацију нисмо знали, нити смо на било који начин повезани са овом фирмом.

Провером у АПР-у сазнали смо да свака фирма може да се региструје на било којој адреси, без уговора о закупу, и да то власник некретнине не мора да зна.

По хитном поступку наш адвокат ће у току дана покренути поступак пред судом да се ова фирма одјави са наше адресе.“

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси