Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Дан Радио Телевизије Крушевац
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

28. 06. 2024.

Дан Радио Телевизије Крушевац

Радио Телевизија Крушевац, Видовдан обележава као Дан куће. На тај дан 1991. године основана је Телевизија Крушевац, као прва локална телевизија у Србији ван Београда.

У оквиру система РТК раде Телевизија и Радио Крушевац, који програм емитују на регионалном нивоу, а од 2012. године активан је и интернет-портал на адреси rtk.rs, који бележи стални раст посетилаца.

Према званичним истраживањима, у конкуренцији локално-регионалних информативних кућа, РТК спада у ред најбољих медијских система у читавој Србији и по квалитету програма и по броју телевизијских гледалаца, радијских слушалаца и посетилаца интернет-портала.

Дан куће, као и ранијих година, биће обележен радно, програмом уживо: Јутарњим празниничним програмом из студија и целодневним програмом са пригодним емисијама и директним преносима најбитнијих дешавања, закључно са свечаном седницом  Скупштине града Крушевца на којој ће бити додељене Видовданска награда и признања.

Радио Телевизија Крушевац, од новембра 2015. године, успешно послује као приватизована медијска кућа, чији је власник Радоица Милосављевић.

 

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси