Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Предраг Колувија најавио нове тужбе против КРИК-а
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

26. 06. 2024.

Аутор: Д. Д. Извор: Дaнас

Предраг Колувија најавио нове тужбе против КРИК-а

Предраг Колувија је на свом налогу на друштвеној мрежи X најавио покретање нових тужби против КРИК-а, због „изношења бруталних лажи“.

„Поштована редакцијо КРИК, провалио сам ваш пословни модел, ви лажете, ја тужим, добијем тужбу, ви кукате на интернету, тражите помоћ, добијете помоћ, платите ми део тога, остатак остаје вама. Браво! Нисте могли боље да смислите. Честитам вам на пословној идеји и овај пут ћу да вам услишим молбу и добићете нову тужбу за нове лажи које сте изнели“, рекао је Колувија.

КРИК је данас објавио текст у ком су навели да је тужилаштво још 2012. године сумњичило Предрага Колувију да је био на челу групе која је узгајала марихуану у лабораторији сакривеној у подрумима три куће на Карабурми, што показује документ Тужилаштва за организовани криминал до кога су дошли новинари КРИК-а.

Почетком месеца Апелациони суд у Београду потврдио је првостепену пресуду којом је КРИК осуђен за кршење претпоставке невиности Предрагу Колувији, коме се суди по оптужби да је организатор криминалне групе која је произвела више од тону и по марихуане. Овај исход су многе медијске организације осудиле као СЛАПП тужбу.

 

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси