Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  За финансирање медија - 3,4 милиона евра
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

13. 04. 2009.

За финансирање медија - 3,4 милиона евра


Љубљана - Словенија ће ове године издвојити 3,400.000 евра на име подршке стварању и ширењу програмских садржаја медија. Новац ће медији добијати на основу пријаве на конкурс, а предмет конкурса је суфинансирање креирања програмских садржаја штампаних медија, радио и телевизијских програма и електронских публикација.

Код штампаних медија и електронских публикација, објављено је у Службеном листу, суфинансираће се креирање тематских чланака, серија, анализа, репортажаи других одговарајућих садржаја, а код радио и телевизијских програма креирање културних, уметничких, образовних, стручних и научних емисија, као и књижевних или позоришних дела припремљених за радио и телевизију. Штампаним медијима, радио и телевизијским програмима и електронским публикацијама ће, како се предвиђа, бити подељено 1,400.000 евра, а програмима радија и телевизије са статусом локалног, регионалног, студентског односно непрофитног програма два милиона евра.

Пројекти се из државног буџета могу финансирати у висини од највише педесет одсто од укупне оцењене вредности пријављеног пројекта, а конкурс ће трајајти од 10. априла до 11. маја.

Бета

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси