Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Комеморација Бојану Тончићу
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

07. 05. 2024.

Извор: НУНС

Комеморација Бојану Тончићу

Комеморација поводом смрти новинара Бојана Тончића биће одржана у уторак, 7. маја, од 12 сати, у Центру за културну деконтаминацију (ЦЗКД), у Бирчаниновој 21, у Београду.

Тончић је преминуо 26. априла у својој 57. години. Био је дугогодишњи новинар и колумниста дневника Данас, потом Е-новина, уређивао је НУНС-ов Досије о медијима и писао за Номад, Лупигу, Ремаркер, Ал Џазиру Балканс и други медије.

О њему и његовом новинарском раду на комеморативном скупу говориће колеге и пријатељи – Весна Ракић-Водинелић, Томислав Марковић, Сташа Зајовић, Душан Комарчевић, Горан Костић и Наташа Боговић, а у име ЦЗКД-а и НУНС-а обратиће се Ана Миљанић и Жељко Бодрожић.

 

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси