Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  „BG car show“ и „Motopassion“ на длану
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

19. 03. 2024.

Извор: autosrbija.club/УНС

„BG car show“ и „Motopassion“ на длану

На Београдском сајму од 21. до 27. марта 2024. одржаће се салон аутомобила „DDOR Bg car show 08″ и 16. Међународни сајам мотоцикала, квадова, скутера и опреме “Motopassion“ уз учешће 30 аутомобилских и 22 мото бренда.

Као и увек, секција аутомобилских новинара УНС Аутопрес клуб ће на свом сајту „AutoSrbija.club“ редовно објављивати све догађаје, премијере, појединости са Сајма, а све материјале са портала ће, наравно, моћи без икакве надокнаде да користе сви чланови Удружења новинара Србије.

Традиционално, Аутопрес клуб УНС организује и Прес рели, који ће и овога пута бити под будним надзором најтрофејнијег аутомобилисте Србије свих времена Чедомира Бркића, некадашњег новинара РТС.

– Модерна времена, електрични аутомобили, возила без возача, а како ми пратимо трендове овог пута ће „Прес рели“ бити у новом, дигиталном формату. Возиће се „Дигитал гејминг Прес рели“. На нашем штанду у Хали 2, на специјалном симулатору, све колеге са чланским картама било ког удружења новинара, или потврдама редакција, моћи ће да се опробају на култној београдској стази Ушће на којој је некад возио и Ники Лауда, а посебну драж свему даће и возило „југо националне класе“ – каже спортски директор Аутопрес клуба и „Прес релија“ Чедомир Бркић.

Сви резултати ће бити објављивани на нашем порталу и друштвеним мрежама, као и на сајту УНС, а најбољи такмичари ће бити награђени на свечаној додели признања најуспешнијима у аутомобилској индустрији „Аутомобилском форуму“ 25. марта у 18,00 часова у свечаној сали Београдског сајма.

Такозвани „Pres day“ је 20.марта од 10 часова.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси