Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Одржано припремно рочиште по тужби Ђукановића против Вука Цвијића
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

16. 03. 2024.

Извор: Н1

Одржано припремно рочиште по тужби Ђукановића против Вука Цвијића

Данас је одржано припремно рочиште по тужби функционера СНС-а Владимира Ђукановића против Вука Цвијића, сада новинара Радара, због текста у којем је објављена садржина службене белешке инспектора Слободана Миленковића, који је са својим тимом разоткрио случај Јовањице.

У њој се наводи да су Ђукановић и Александар Папић, који је био сувласник таблоида Објектив, преко посредника покушали да подмите Миленковића. Ђукановић у тужби наводи да информације објављене у тексту нису тачне и да су му због тога повређени углед и част и прекршена претпоставка невиности, пише Радар.

На припремном рочишту, одбрана Цвијића предложила је да се као сведоци саслушају инспектор Миленковић и некадашњи главни уредник НИН-а Милан Ћулибрк, као и да се званично прибави белешка из МУП-а Србије. Заступник Ђукановића тражио је да се не прихвате ти предлози одбране. Суд је одлучио да се прихвати саслушање Ћулибрка, сада уредника у Радару и да се званично тражи службена белешка из МУП-а, а о сведочењу Миленковића одлучиће накнадно.

Почетак суђења заказан је за 13. септембар 2024. у 12 сати у Вишем суду у Савској улици.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси