Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  РАБ СРБИЈА обележава 15 година постојања
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

30. 01. 2024.

Аутор: РАБ Србија Извор: РАБ Србија

РАБ СРБИЈА обележава 15 година постојања

Удружење радио-станица РАБ СРБИЈА обележиће свој рођендан 31. јануара у ИН Хотелу. То ће бити прилика и када ће бити додељено признање "Радијски пријатељ године", као и посебне награде за радио-станице које су у РАБ СРБИЈА од оснивања овог медијског удружења.

Петнаест година постојања репрезентативно медијско удружење и саморегулаторно тело РАБ СРБИЈА, које окупља чак 169 радио-станица из наше земље, прославиће у среду, 31. јануара у београдском ИН Хотелу.

Тим поводом биће додељене и специјалне награде “Златни члан РАБ СРБИЈА” за 15 радио-станица које су у РАБ СРБИЈА од оснивања и које су својом креативношћу, посвећеношћу и трудом дале велики допринос раду РАБ  СРБИЈА и радију у Србији.

Овом приликом биће додељена и награда ,,Радијски пријатељ године” које удружење додељу од 2020. године појединцу који својим радом и ангажовањем доприноси оснаживању радијске индустрије наше земље и региона.

Ово ласкаво признање за 2023. годину ће председница РАБ СРБИЈА Маја Раковиц уручити др Катарини Томашевић, помоћници министра за информисање и телекомуникације.

У образложењу ове одлуке наведено је ,,да је др Катарина Томашевић дала велику подршку радију као медију приликом израде медијских закона током 2023. године”.

Ово признање до сада су добили: новинар и писац Милош Рајковић, медијски консултант у Brand Media Consulting Томислав Јакобовић, директорка РТВ Панчево Тања Ћук и координаторка Сектора за електронске комуникације РАТЕЛ-а Наталија Варагић.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси