Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Божић: Вучић има отворен позив да дође на Н1
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

30. 01. 2024.

Аутор: Н.Р. Извор: Време

Божић: Вучић има отворен позив да дође на Н1

Александар Вучић опет се брецао на репортерку Н1, жалио се што му на тој телевизији „не дају да одговори“. Програмски директор Н1 Игор Божић за „Време“ каже да Вучић има отворен позив за гостовање, али неће да дође.

Председник Србије Александар Вучић поново је овог петка иницирао полемику са репортерком Н1, оптужујући медиј за који ради да има „штићенике“ из опозиције и да шири лажи о њему и његовој породици.

„Ви мене оптужујете да сам лопов, не дате ми да одговорим“, рекао је Вучић у Врању репортерки Н1 Гордани Бјелетић која је заправо питала да ли су Напредњаци обезбедили подршку одборника са листе „МИ – Глас из народа у Београду“.

На питање новинарке кад је то Вучићу ускраћена могућност да дође на телевизију Н1, председник је рекао: „Нисте ме звали годинама, али не могу да дођем на телевизију у којој је цела моја породица породица криминалаца, и у којој сам ја, и то свакога дана, у којој сам ја непоменик, Хитлер, фашиста, и све остало…“

Расправа са репортерима ништа ново

Програмски директор Н1 Игор Божић за „Време“ каже да је Вучић одавно имао отворен позив да гостује на Н1 и да он и даље важи.

„Али, каква је сврха слати позиве кад неко двадесет пута јавно каже да неће да дође? Јасно је да Вучић неће на телевизију коју не контролише, где не може да прича шта жели и где треба одговорити на питања“, каже Божић.

Додаје да су репортери Н1, у сличним расправама које је са њима покретао председник, више пута поручили да је Вучић добродошао на Н1 кад хоће.

„Али онда добију лавину увреда и манипулација крајње непристојним тоном. Ништа ново“, закључује Божић.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси