Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  “Госпођа Недић била је део радикалског Студија Б” Ђилас на лажи таблоидног писма РТС-а одговара истином о Милици Недић
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

30. 01. 2024.

Извор: ssp.rs

“Госпођа Недић била је део радикалског Студија Б” Ђилас на лажи таблоидног писма РТС-а одговара истином о Милици Недић

"Обећао сам да ћу на лажи о мени одговорити истином о њима. На лаж из непотписаног таблоидног писма РТС-а у коме се тврди да сам власник неких медија, да сам плаћао простор НУНС-у, да сам лагао за фантомске бираче одговорићу истином о у уредници Дневника 2 госпођи Милици Недић. Маја 2000. године, неколико месеци пред петоктобарске промене, Шешељеви радикали су отели Студио Б. За главног уредника су поставили, веровали или не, Небојшу Стефановића. Већина новинaра је напустила Студио. Замењени су запосленима из Велике Србије, гласила СРС-а и људима из РТС-а који су дошли као испомоћ. Међу њима је била и госпођа Недић која је тако постала део радикалског Студија Б. Прихватила је да ради за Шешеља и да јој главни уредник буде Небојша Стефановић," изјавио је председник Странке слободе и правде Драган Ђилас данас у одговору "колегијуму" РТС-а.

Ђилас је рекао да је данас ситуација само донекле другачија, јер госпођи Недић је и данас уредник Стефановић. Само не Небојша него Ненад, али проблем је исти.

"Једном са радикалима, увек са радикалима. Пошто ћу и даље господо са РТС-а на ваше лажи о мени одговарати болном истином о вама, предлажем вам да престанете са писмима, не исплати вам се.."

Ђилас је и данас упутио допис РТС-у и том приликом навео да у ова два дана у Дневнику није објављена вест да је Телеком Србије због огромних губитака започео распродају своје инфраструктуре и да је продао емитерске стубове компанији Аквис. Није објављена ни тврдња Александра Вучића да о нерегуларностима на изборима говоре само мрзитељи Србије Шенах, Виола фон Крамон, Грошељ и Шидер.  Уместо тога објављено је да председник размишља како да земљу не доведе у тешку позицију, а да покрене истрагу о против-правном наоружувању тзв. Косова. Уредници Дневника 2,  Бојана Млађеновић и Душан Убовић су сматрали да је важније да грађанима саопште о чему Вучић размишља од онога што каже.

"Није објављена ни моја изјава да се бирачки списак у Београду, који се увећао за 13.000 од избора 2022. до избора 2023, за претходних месец дана смањио за чак 5.000 људи. Од месечног раста од око 600 људи дошли смо до пада од 5.000. Наравно да то није могуће и да је то последица малверзација на које указујемо, а за које је у периоду од 18.децембра до 18.јануара у дневницима РТС-а одвојено минут и педесетчетири секунде! (извор: БИРОДИ)" навео је Ђилас и закључио, "На вести и информације о налазима мисије ОДИХР-а, у дневницима РТС-а за месец дана одвојен је минут и шест секунди!"

 

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси