Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Сузана Васиљевић: Никада се није десило да се неком медију не дозволи извештавање јер је неподобан
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

26. 01. 2024.

Извор: Бета

Сузана Васиљевић: Никада се није десило да се неком медију не дозволи извештавање јер је неподобан

Саветница за медије председника Србије Александра Вучића Сузана Васиљевић изјавила је данас да сви медији имају једнаке шансе да поставе питања на догађајима које организује, и да се никада није десило да се неком медију не дозволи извештавање зато што је "неподобан".

Васиљевић је за данашње издање листа Политика рекла да "за разлику од конференција за медије представника опозиције, где се редовно дешава да 'неподобним' медијима не дају ни да уђу", на конференцијама и догађајима које она организује "се тако нешто никада није десило".

"Нико никада није био удаљен с конференције за новинаре или догађаја. Не знам како су тако брзо заборавили како је некадаи изгледало када су они уређивали медије у Србији. Данас имате десетине опозиционих портала, штампаних и електронских медија. Може ли неко да се сети колико је опозиционих медија било до 2012. године? Ниједан. Речима и словима. Сви су тада било под контролом власти и Демократске странке", казала је Васиљевић.

Она је казала да не прави поделу на подобне и неподобне медије.

"Не правим и то никада нисам радила. Комуницирам професионално са свим медијима подједнако и никада не правим разлику. Ја не одлучујем да ли је неко добар, лош и у чијем интересу тај неко ради, о томе одлучују читаоци и гледаоци медија у Србији", рекла је Васиљевић.

Она је казала и да је "основни проблем наше опозиције то што они данас мисле да ће им присуство на јавном сервису омогућити да дођу на власт".

"Знајући их добро и гледајући из угла саветника за медије, мислим да би за њих било боље да не иду у ниједан медиј, него да крену по Србији и да нешто конкретно раде. Да народ схвати да они нешто можда и могу да понуде, а несамо да причају о успесима који би можда били када би они имали више времена на РТС-у", рекла је Васиљевић.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси