Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Ситуација боља у медијима
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

23. 01. 2024.

Извор: Фонет

Ситуација боља у медијима

"Како је ситуација у медијима лошија него пре десет година када имамо вас тако храбре и слободне", изјавио је данас председник Србије Александар Вучић одговарајући на констатацију новинара Н1 да је ситуација у медијима лошија него што је била.

"Никога тако слободног нисмо имали 2011. и 2012. године, а сада имамо вас тако слободне и храбре", рекао је Вучић, на шта је новинар додао "али на каблу".

"Многи су на каблу, али морам да вас подсетим дасви који имају националну фреквенцију имали су је и раније и Пинк и Пецони, Прва и Б92, дали су им Драган Ђилас, Вук Јеремић, Борис Тадић и то је чињеница", рекао је Вучић.

"Шта вас брига за чињенице", рекао је Вучић, "али сада имамо вас преслободне носиоце слободарске мисли, а све то нисмо имали, или ништа од тога 2010, 2011. или 2012. године".

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси