Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Марко Црњански нови је уредник Нетокрације у Србији
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

17. 01. 2024.

Аутор: Netokracija Извор: Netokracija

Марко Црњански нови је уредник Нетокрације у Србији

Дошло је време за промене, време да будемо још бољи у ономе што радимо. У склопу тих промена, наш Марко Црњански ступа на позицију новог уредника Нетокрације у Србији.

Наредне године навршава се десет година откако смо покренули Нетокрацију у Србији. Те 2015. године тим је био мањи, али је фокус одувек био исти – креирати садржај највишег квалитета за публику која цени тачност и брзину информације, као и аналитичан приступ једној од најбрже растућих привредних грана у држави и региону.

Од покретања српског издања, посао вођења редакције се мењао, а није на одмет поменути и то да се 2022. године догодила и највећа промена за Нетокрацију која је аквизирана од стране хрватског једнорога – Инфобипа.

Одређене промене су свакако уследиле, а када говоримо о редакцији добили смо нову колегиницу Анастасију Успенски, чији је рад и те како помогао расту Нетокрације и квалитета садржаја који за вас креирамо.

Нови уредник, иста Нетокрација

Претходне две године биле су више него изазовне за редакцију Нетокрације у Србији, прилагођавање новим променама, али и промене унутар тима нису нас зауставиле да одржимо континуитет креирања квалитетног текстуалног и подкаст садржаја, пратећи увек релевантне информације из света ИТ индустрије, дигиталног маркетинга, развоја видео игара, Wеб3 екосистема и многих других.

Управо зато, нова улога Марка Црњанског као уредника Нетокрације у Србији јесте да редакција одржи реноме водећег пословно-технолошког медија у региону, стварајући актуелан и препознатљив садржај. Овом приликом, прелазак на нову позицију Марко је прокоментарисао на следећи начин:

Долазак на нову позицију уредника за мене представља логичан след догађаја ако узмемо у обзир вишегодишњи рад у Нетокрацији. Потрудићу се да комплетно моје искуство и знање искористим како би Нетокрација у Србији одржала континуитет објављивања квалитетног и актуелног текстуалног садржаја али и подкаст епизода из домена ИТ индустрије, гејминга, Wеб3 екосистема и програмерских тема. Нетокрација у Србији наставља да послује као и свих година до сада, а ја се радујем новим изазовима и причама које већ сада припремамо за нашу публику.

Такође, треба поменути да на овај начин Марко преузима уредничку позицију од колегинице Милене Радивојевић, а услед ових промена, огласила се и главна уредница Нетокрације и ШифтМаг-а Миа Биберовић која је истакла следеће:

Марко Црњански већ је десетљеће један од чврстих ступова Нетокрације Србија. Његове одговорности одавно су надишле позицију новинара, а уз подцаст Оффице Талкс, доказао се поузданим у вођењу пројеката. Самим тиме, редакција Нетокрације Србије одлази у добре руке дугогодишњег познавалаца технологије и пословања у регији и шире.

Милени захваљујем на томе што је поставила одличне темеље и веселим се што је одлучила своје вјештине даље брусити фокусирајући се на девелоперски садржај кроз наш глобални медиј ШифтМаг, али и друга мјеста на којима Инфобипови инжењери објављују садржај намијењен другим инжењерима.

Имаш занимљиву причу? Јави нам се већ данас!

Нетокрација ће се у наредном периоду, осим прича из ИТ, гаминг и Wеб3 индустрија, фокусирати и на теме намењене девелоперима. Драге колеге из индустрије, стартапи и сви други, дошло је време да ажурирате ваше медијске спискове и додате колегу Марка у ваш адресар. Уколико имате причу за коју сматрате да је вредна наше пажње, јавите се већ данас на crnjanski@netokracija.com.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси