Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Из Јунајтед медија саопштили да ће чланови досадашње редакције НИН-а наставити рад у новом недељнику који освива ова компанија
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

10. 01. 2024.

Аутор: United media Извор: United media

Из Јунајтед медија саопштили да ће чланови досадашње редакције НИН-а наставити рад у новом недељнику који освива ова компанија

Јунајтед медија, водећа медијска компанија у југоисточној Европи, ускоро ће покренути нови недељни лист на српском тржишту у којем ће цела редакција досадашњег недељника НИН наставити своје пословање.

Сматрамо да се на медијској сцени отворио простор за нови недељник који ће баштинити највише стандарде независног и професионалног рада, а који ће уређивати и за који ће писати врхунски професионалци који су свој интегритет брижљиво градили и чували током претходних деценија.

Досадашња редакција НИН-а заједно са Весном Малишић и Миланом Ћулибрком биће део новог недељног издања које ће се врло брзо наћи пред читаоцима широм земље. Уреднички концепт који су они до сада неговали у потпуности се слаже са политиком пословања Јунајтед медија и он се неће мењати ни у наредном периоду.

„Упркос привиду богатства медијске сцене и широког избора, сведоци смо да је слобода медија на изузетно ниском нивоу и да је грађанима ограничен приступ истини. Бити професионалан посебно је велики изазов у данашње време. Одувек смо, кроз рад наших медија, били посвећени професионалном, објективном, непристрасном и независном новинарству и дубоко сам уверена да ће то бити случај и са новим недељником“, истакла је извршна директорка Јунајтед медија Александра Суботић.

Она је додала и да је досадашња редакција НИН-а данашњим потезом показала да своју професионалну улогу швата озбиљно, јер не желе да праве компромисе са истином, са чињеницама.

У оквиру Јунајтед медија у Србији послују медији Н1, Нова, Данас, Спорт Клуб а о свим детаљима лансирања новог недељика јавност ће бити благовремено обавештена.

Коментари (1)

Остави коментар
чет

11.01.

2024.

anonymous [нерегистровани] у 02:47

Tuga

Neće se usrećiti tim prelaskom. Shvatiće ubrzo.

Одговори

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси