Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Павловић уредник на РТС-у
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

27. 03. 2009.

Извор: Блиц

Павловић уредник на РТС-у


За заменика уредника Културно-образовног програма РТС-а недавно је постављен Радослав - Лале Павловић, драмски писац и сценариста, потпредседник Одбора за културу Српске напредне странке.

- Господин Тијанић ме је позвао и ја сам са захвалношћу прихватио да будем заменик уредника Културно-образовног програма и настојаћу да својим знањем, колико могу, помогнем уреднику Божидару Николићу. За мене је ово повратак на РТС. Године 1980. запослио сам се у тадашњој Телевизији Београд, где сам радио до 1989. - рекао је за „Блиц” Павловић, који је додао да његов политички ангажман нема никакве везе са новом функцијом.

- Нисам примљен као члан СНС, већ као неко ко има 30 година искуства.Радослав Павловић је аутор „Шовинистичке фарсе”, а по његовом сценарију је снимљено 13 епизода серије „Мој рођак са села”. Иначе, Павловић је недавно жестоко критиковао филм „Свети Георгије убива аждаху”, који по његовом мишљењу представља историјски фалсификат.

А. Н.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси