Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Мали акционари „Политике” траже одржавање скупштине акционара
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

05. 10. 2012.

Аутор: Р. Д. Извор: Политика

Мали акционари „Политике” траже одржавање скупштине акционара

Представници малих акционара „Политике” огласили су се јуче отвореним писмом упућеном Влади Србије и новом сувласнику компаније „Политика новине и магазини”, у којем су изразили очекивања да ће власничке промене створити услове за успешније пословање, а самим тим и стварање квалитетнијих новина.

„Мали акционари сматрају да ’Политика’ има у технолошком и интелектуалном погледу велики потенцијал који би одговорнијим газдовањем био боље искоришћен – за добробит свих акционара и запослених”, саопштено је у писму, уз оцену да мали акционари „Политике” не желе унапред да сумњају у добре намере новог сувласника.

Мали акционари „Политике”, како се наводи у писму, сматрају да је неопходно што пре заказати Скупштину акционара од које се очекује да створи услове за позитивне промене у пословању и улагања како би побољшала квалитет издања и материјални положај запослених.

„Сматрамо да је свака политизација промена које су наступиле погубна како за медије, тако и за запослене. Уколико је било кршења закона и злоупотреба постоје надлежни органи који су позвани да то истраже и санкционишу, и мали акционари ће их подржати у томе”, наводи се у писму које су потписали овлашћени представници малих акционара Драган Новаковић и Миодраг Обрадовић.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси