Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Врањски ОК Радио обележио 27 година постојања
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

22. 09. 2022.

Аутор: В.Р. Извор: Данас

Врањски ОК Радио обележио 27 година постојања

Редакција ОК Радија јуче је обележила 27 година постојања и рада и саопштила да „упркос свим притисцима којима су у последње време изложени власница и новинари они не одустају од мисије поштеног и објективног информисања“

У саопштењу се изражава захвалност Сталној радној групи за безбедност новинара, домаћим и страним удружењима новинара који су пружили подршку овом медију када се нашао под притиском бахатих појединаца који су хтели да како се наводи „нечовечним потезима у потпуности униште радио и портал“.

Захвалност је упућена и многобројним донаторима који су пружили подршку новчаним средствима да овај медиј у Врању опстане и настави своју професионалну мисију обавештевања јавности о свим важним догађајима.

Бахатошћу Дејана Николића, зазидан је прозор на редакцији овог медија, а у два наврата оштећена је и имовина кафића Но цомент који ради у саставу ове медијске куће.

Николићу је у току суђење због претњи упућених власници ОК Радиа Оливери Владковић. Ново рочиште у овом судском процесу заказано је за 30. септембар.

 

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси