Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Ухапшена још једна особе због лепљења плаката са ликом Верана Матића, за једном особом потрага
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

01. 07. 2022.

Аутор: jugpress.com Извор: jugpress.com

Ухапшена још једна особе због лепљења плаката са ликом Верана Матића, за једном особом потрага

Врањска полиција саопштила је јутрос да је ухапсила још једну особу због лепљења плаката са ликом Верана Матића и увредљивим садржајем.

У саопштењу се наводи да је “у наставку ефикасне акције” , ухапшен Ћ.Р. (2001) из околине Прешева, који је осумњичен да је заједно са Б.С. и З.И. који су већ ухапшени, лепио плакате са фотографијом Верана Матића и увредљивом садржином.

Сумња се да су они плакате поставили на више локација у Врању, у ноћи 25. јуна ове године, заједно са још једним мушкарцем кога је полиција идентификовала и за њим расписала полицијску потрагу.

Због постојања основа сумње да је извршио кривично дело угрожавање сигурности, осумњиченом је по налогу Основног јавног тужилаштва у Врању, одређено задржавање до 48 сати, и он ће, уз кривичну пријаву, бити приведен надлежном тужилаштву, наводи се у саопштењу.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси